PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil nieuwe ‘Frenkie de Jong’ wegplukken bij Heerenveen

De kans is groot dat PSV zich op korte termijn gaat versterken met Heerenveen-speler Tygo Land. Volgens het Eindhovens Dagblad betalen ze 500.000 euro voor de jeugdige speler.

Volgens de regionale krant staat Land open voor een overstap naar Eindhoven. De talentvolle middenvelder zal aansluiten bij de onder 18 van PSV en kan wellicht snel de overstap maken naar de beloften. Hij zal een contract voor drie jaar gaan tekenen in Brabant. Naar verluidt staat Land al een langere periode in de belangstelling van PSV, maar nu is een transfer dan echt nabij.

De middenvelder uit het Drentse Roden is de jongste contractspeler ooit van Heerenveen. Op 2 april 2021 tekende hij op vijftienjarige leeftijd een driejarig contract in Friesland. Land staat al meerdere jaren in de belangstelling van grote topclubs. Naast PSV probeerden ook Ajax en FC Groningen in het verleden de talentvolle middenvelder te verleiden tot een overstap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.