PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Guus Til voelt kwaliteitsverschil tussen Feyenoord en PSV

Gus Til maakte deze zomer de pikante overstap van Feyenoord naar PSV. Hij werd door de Eindhovenaren definitief overgenomen van Spartak Moskou en had een gesprek met ESPN over deze transfer.

Til maakte vorig seizoen al de overstap naar de Eredivsie. Na een aantal ongelukkige jaren in Moskou hervond de aanvallende middenvelder in het shrit van Feyenoord het voetbalgeluk. Met 21 doelpunten en vijf assists in 42 westrijden was de Nederlander ook van grote meerwaarde.

Til kon bij Feyenoord blijven, maar koos uiteindelijk toch voor een overgang naar Eindhoven. “Natuurlijk was de keuze lastig”, zei Til bij ESPN. “Ik heb een ontzettend mooie tijd gehad bij Feyenoord, maar voor mij is stabiliteit belangrijk. En natuurlijk is het sportief nog een stapje hoger. Arne Slot was ontzettend sportief.”

Er staat een team vol met kwaliteit, vindt Til. “We zijn ontzettend gevaarlijk in de counter. Als we druk zetten en die bal gaat het midden in, dan weet je dat Ibi (Ibrahim Sangaré, red.) met zijn power die bal gaat veroveren. Dan gaan de motoren op de flanken draaien (Cody Gakpo en Noni Madueke, red.)”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.