PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

KLAPPER! ‘PSV pakt miljoenen euro’s met deze doorverkoop’

Sassuolo-spits Gianluca Scamacca staat voor een transfer naar het Engelse West Ham United. En mocht de transfer doorgaan dan zal PSV hier flink van mee profiteren. De Engelse en Italiaanse club zouden een mondeling akkoord hebben bereikt, melden Sky Sports en Gianluca Di Marzio.

West Ham en Sassuolo moeten het nu nog op papier zetten voor de transfer wereldkundig gemaakt kan worden. De verwachting is dat alle formaliteiten zaterdag worden afgerond. Daarna moet de aanvaller nog een akkoord weten te bereiken met zijn toekomstige nieuwe club.

Lukt dat, dan wordt er 36 miljoen euro overgemaakt naar de Serie A-ploeg. Door bonussen kan dat bedrag met nog zes miljoen euro oplopen, terwijl er ook een doorverkooppercentage van tien procent bij de deal betrokken is. Met die mondelinge overeenkomst weet de Premier League-club het eveneens geïnteresseerde Paris Saint-Germain af te troeven. De Fransen wilden niet voldoen aan de vraagprijs van Sassuolo.

Bij PSV kunnen miljoenen binnenstromen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat de Eindhovenaren een doorverkooppercentage van elf procent hadden. De Italiaan wist in Nederland niet door te breken, maar maakte in Italië dus wel furore. Daar profiteert men in het Philips Stadion nu van mee.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.