PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Denzel Dumfries maakt toptransfer naar de Premier League’

Denzel Dumfries staat voor een toptransfer. Het Engelse Manchester United van Erik ten Hag wil hem naar de Premier League halen. Hij verruilde PSV een jaar geleden voor Inter, waar hij in zijn eerste seizoen meteen een goede indruk maakte.

De rechtsback staat er ook goed op bij Erik ten Hag, die zijn naam dan ook heeft genoemd bij Manchester United. Met zijn timing, fysieke kracht en loopvermogen zou hij bij uitstek geschikt zijn voor de Premier League.

Volgens La Gazzetta dello Sport ziet Manchester United de komst van Dumfries wel zitten. Voorwaarde is wel dat de Engelse topclub eerst Aaron Wan-Bissaka van de loonlijst werkt. Als dat lukt, dan wil de nieuwe club van Ten Hag doorpakken voor Dumfries.

Naar verluidt heeft Inter een prijskaartje van veertig miljoen euro om de nek van Dumfries gehangen. Ook Calciomercato meldt dat Inter wil meewerken aan een transfer van de Oranje-international, aangezien de club voor minimaal zestig miljoen euro aan spelers moet verkopen. Dumfries geldt nu als topkandidaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.