PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV presenteert Braziliaans wonderkind Savinho

PSV heeft de Braziliaanse vleugelaanvaller Savinho aan haar publiek gepresenteerd. Dit meldt de club via haar digitale kanalen.

“Na een eerder akkoord tussen PSV en Troyes AC is de huurtransfer van Sávio nu ook definitief afgerond. Speler en club maakten in de afgelopen dagen het papierwerk in orde. De Braziliaan voegt zich per direct bij de selectie van Ruud van Nistelrooy.”

Eerder deze transferperiode maakte Savinho de overstap van Atlético Mineiro (de werkgever van onder meer Hulk) naar het Franse Troyes, onderdeel van de City Football Group. “Wij hopen dat deze overeenkomst de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven”, stelt De Jong. “Dit is voor hem de eerste stap buiten Brazilië. We gunnen hem de tijd om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe club. Tegelijkertijd zijn we enorm overtuigd van zijn talent.”

Het Braziliaanse talent zelf is niet bang voor superlatieven: “Dit is de mooiste dag van mijn leven. Het heeft even geduurd, maar ik ben nu echt heel blij.” Savinho heet eigenlijk Sávio Moreira de Oliveira en is 18 jaar oud. Bij Atlético Mineiro maakte hij al geregeld minuten op het hoogste niveau en daarom is het niet gek dat de verwachtingen hooggespannen zijn.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.