PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Verrassende nieuwe werkgever voor Georginio Wijnaldum’

Georginio Wijnaldum lijkt op weg te zijn naar een verrassende nieuwe werkgever. De middenvelder is namelijk dichtbij een akkoord met het AS Roma van coach Jose Mourinho. Hier maken diverse Italiaanse media melding van.

Wijnaldum staat pas een jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, maar zijn debuutseizoen verliep niet naar wens. De middenvelder was niet zeker van een basisplaats en mede als gevolg daarvan verspeelde hij zelfs zijn plekje in het Nederlands elftal. Ondanks de trainerswissel bij PSG lijkt zijn rol in Parijs uitgespeeld.

PSV zag in Wijnaldum een droomaanwinst, maar noemde zijn komst vrij snel daarna onrealistisch. AS Roma kijkt daar anders naar. Volgens Italiaanse media, waaronder Calciomercato, moet de Nederlander na Paulo Dybala de volgende kwaliteitsimpuls worden in Rome.

De Romeinen hopen Wijnaldum te huren met een optie/verplichting tot koop van circa twintig miljoen euro. Zijn huidige salaris (negen miljoen euro per seizoen) vormt nog wel een obstakel. PSG heeft aangeboden de helft voor eigen rekening te willen nemen, mits hij na één seizoen permanent afscheid neemt.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.