PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ihattaren afwezig bij Ajax vanwege bedreigingen en intimidaties’

Ajax liet gisteren weten dat middenvelder Mohamed Ihattaren niet meer gaat op trainingskamp in Oostenrijk. De Amsterdammers gaven aan dat hij niet fit genoeg zou zijn. Maar er zou iets heel anders spelen.

De Telegraaf schrijft: “De aanvaller is al een week afwezig en reist niet met de Amsterdammers naar het trainingskamp in Oostenrijk. Dat heeft niks met een terugval of een gebrek aan discipline te maken. Ihattaren heeft volgens diverse bronnen binnen Ajax last van intimidatie en bedreigingen, die niet uit de hoek van fans komen, en krijgt de rust en de tijd om een aantal zaken in de privésfeer te regelen.”

“Alfred Schreuder is bij hem langs geweest om hem te steunen. De club denkt mee aan oplossingen”, zo vervolgt de krant. “De situatie rond Ihattaren is een domper voor de speler. Aan de hand van Gerald Vanenburg was hij op de goede weg om weer Mo Ihattaren te worden, die bij PSV zijn bijzondere kwaliteiten had laten zien.”

Ajax is zondag afgereisd naar Bramberg am Wildkogel in Oostenrijk. Dat trainingskamp begon overigens later dan verwacht. In de ochtenduren bleek het vliegtuig een technisch mankement te hebben, waardoor de selectie en staf pas in de avond daadwerkelijk in het toestel stapte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.