PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV vechten om handtekening van Joshua Zirkzee’

Zowel Ajax als PSV willen hun selectie versterken met de komst van Joshua Zirkzee. Hier maakt de Duitse tak van Sky Sports melding van.

Verslaggever Florian Plettenberg meldt dat Bayern München deze zomer wil meewerken aan een transfer van Zirkzee. De spits zou voor tien tot vijftien miljoen euro in de etalage staan, maar in ruil daarvoor wil de Duitse grootmacht wel een terugkoopclausule opnemen in de eventuele verbintenis met een nieuwe club.

Bayern München hoopt de komende weken duidelijkheid te verschaffen aangaande Zirkzee. Er zouden al gesprekken gaande zijn. Volgens Sky zijn naast Ajax en PSV ook clubs uit de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A in hem geïnteresseerd. Het is niet bekend hoe concreet Ajax en PSV zijn.

De Amsterdammers zijn nog op zoek naar één of twee spitsen, waar Brian Brobbey (RB Leipzig) sowieso één vacature lijkt in te vullen. De Eindhovenaren hebben Luuk de Jong al binnen als nieuwe spits, dus of zij daar een spits à la Zirkzee aan willen toevoegen is niet zeker.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.