PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in gevecht met Ajax en Feyenoord om dezelfde speler’

Quentin Timber mag zich in de belangstelling heugen van zowel Ajax, Feyenoord als PSV. Hier maakt het medium Voetbal International melding van.

“Vanmorgen kwam het bericht naar buiten dat Feyenoord voor hem in de race is. Toch staat de middenvelder van Jong Oranje vandaag nog gewoon op het veld in Burgh-Haamstede. Navraag leert dat de Rotterdammers inderdaad zeer concreet zijn en ver willen gaan. Maar ze staan niet alleen.”

“Het is bekend dat Timber ook op de lijstjes bij Ajax en PSV staat”, vervolgt VI. “Bovendien overwegen clubs uit grotere Europese competities een bod te doen. De verwachting is dan ook dat Feyenoord het financieel af zal leggen. Toch is daarmee de verwachte Timber-mania officieel losgebarsten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.