PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV richt vizier op twee topprioriteiten’

PSV heeft zich deze zomer al aardig geroerd op de transfermarkt en richten nu hun vizier op het behouden van zowel Cody Gakpo als Ibrahim Sangaré. Dat zijn de topprioriteiten van de club uit Eindhoven.

In gesprek met Voetbal International bevestigt technisch directeur John de Jong dat hij er momenteel alles aan doet om het gewilde duo in Eindhoven te houden. “Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV houden, heeft nu topprioriteit.”

“Hoe moeilijk dit wordt, kan ik op dit moment niet aangeven. Wij willen dat zij blijven en zij weten ook dat er begin augustus een heel belangrijke periode voor PSV aanbreekt met het oog op Champions League-kwalificatie”, aldus De Jong.

Gakpo en Sangaré zijn met name vanuit Engeland felbegeerd. Ze weten in ieder geval al wat PSV met hen wil. “Mocht Gakpo bijvoorbeeld toch vertrekken, dan wordt het een heel grote uitdaging spelers van hetzelfde niveau of beter terug te halen die er ook nog direct staan”, erkent De Jong tot slot.

Deze zomer wil hij het liefst ook nog een linksbenige centrumverdediger binnenhalen, Gini Wijnaldum blijft een ‘buitenkansje voor wie de deur altijd open zal staan’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.