PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mislukte PSV-spits na één seizoen al meer dan 23 miljoen waard’

Afgelopen seizoen verruilde Joel Piroe PSV voor een Engels avontuur bij Swansea City. En nu een jaar later is hij volgens The Daily Mail al 23,6 miljoen euro waard. In Eindhoven wist hij niet door te breken waarna hij vertrok voor slechts 1,2 miljoen euro.

Zijn club werd slechts vijftiende in het Championship, maar Piroe liep één op twee en kwam uit op 22 treffers in 45 wedstrijden. Daarmee heeft hij de interesse gewekt van een aantal Premier League-clubs, waaronder Leicester City, claimt The Daily Mail.

De geboren Wijchenaar ligt echter nog tot medio 2024 vast en moet de hoofdprijs kosten, meldt de tabloid. Swansea City zou een bedrag van omgerekend 23,6 miljoen euro in zijn hoofd hebben, meer dan twintig keer de aankoopprijs.

One thought on “‘Mislukte PSV-spits na één seizoen al meer dan 23 miljoen waard’

  1. Dit is te zuur, je kunt ook zeggen die Engelse snappen er maar weinig van, geen wonder dat er geen enkele Engelse speler doorbreekt in het buitenland.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.