PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil zich versterken met Micky van de Ven’

PSV heeft haar vizier gericht op de mandekker Micky van de Ven. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Hij speelt momenteel voor het Duitse Wolfsburg dat hem een jaar geleden overnam van FC Volendam.

De 21-jarige Van de Ven had een aanlooptijd nodig bij Wolfsburg, maar pakte aan het einde van het seizoen zijn kans. De vraag is dan ook of Die Wölfe bereid zijn om de verdediger na één seizoen alweer te laten gaan.

Van de Ven maakte voorgaand seizoen voor drie miljoen euro de overstap en Wolfsburg ziet nog voldoende potentie in de verdediger. Het zal voor PSV dan ook geen makkelijke opgave worden om Van de Ven zo maar los te weken bij de Bundesliga-club, die nog een contract heeft tot medio 2025. De Eindhovenaren willen graag hun verdediging versterken gezien de lange absentie van Olivier Boscagli en daarnaast is ook André Ramalho nog niet fit genoeg om te kunnen spelen. PSV speelt begin augustus in de derde voorronde van de Champions League en hoopt ruim voor die tijd een nieuwe centrumverdediger te hebben aangetrokken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.