PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV heeft Braziliaanse smaakmaker Savinho binnen

Savinho speelt het komend seizoen voor PSV. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van de Engelse grootmacht Manchester City.

Savinho werd al opgepikt bij Atlético Mineiro door ESTAC Troyes, het Franse City Football Group-filiaal. Vanuit daar gaat hij naar Eindhoven, zodra zijn werkvergunning binnen is. “We verwachten hem in de loop van volgende week in Eindhoven te zien”, aldus De Jong via de PSV-kanalen. Voor hoeveel seizoenen de aanvaller gehuurd wordt, is nog niet bekend. “We hopen dat dit het begin is van een lang verblijf bij PSV”, laat De Jong in ieder geval weten.

De achttienjarige jeugdinternational van Brazilië wordt in principe gehaald voor de A-selectie, maar kan ook uitkomen voor Jong PSV. “Omdat het zijn eerste stap buiten Brazilië is, gunnen we Savio (voluit Sávio Moreira de Oliveira, red.) de tijd om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe club. We zijn overtuigd van zijn potentieel”, aldus De Jong. PSV verwacht echter het nodige van zijn nieuwste aanwinst. “Wij zien in hem een groot talent en hopen dat dit de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.