PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Guus Til: ‘PSV geeft mij de stabiliteit die ik zocht’

Guus Til is de komende jaren speler van PSV. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2026. Dit meldt de club zelf via haar digitale kanalen.

Til voegt zich maandag al bij de selectie van PSV, dat voor een trainingskamp afreist naar het Duitse Marienfeld. Technisch directeur John de Jong benadrukt dat de Oranje-international al langer gevolgd wordt. Volgens De Jong voegt hij ‘diepgang en scorend vermogen’ toe aan het middenrif van PSV. “Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden”, zegt hij. “Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest.”

Na een goed gesprek met Ruud van Nistelrooij werd Til overtuigd door PSV. “De trainer heeft het vertrouwen in me uitgesproken en verteld over de ambitie van PSV. Dat overtuigde me. Ik wil hier prijzen gaan winnen”, is de eerste reactie van de 24-jarige middenvelder. “Het plaatje dat PSV me schetste was heel aantrekkelijk. Sportief is er veel mogelijk. Daarnaast geeft dit de stabiliteit die ik zocht. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.