PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV troeft Real Madrid af in strijd om transfervrije speler

PSV sloeg deze week een fraaie transferslag met de komst van Xavi Simons. De middenvelder kwam transfervrij over van Paris Saint-Germain en tekende een contract tot medio 2027. Ze waren niet de enige club die aasde op zijn signatuur. Ook het grote Real Madrid was voor hem in de markt.

Dat is in ieder geval wat de Franse media nu melden. Eindhovens Dagblad-journalist Rik Elfrink schrijft op Twitter: “Volgens L’Équipe heeft PSV met het binden van Xavi Simons niet alleen PSG, maar ook Real Madrid afgetroefd. Het is een transfer waarmee PSV al meer dan een jaar bezig was, vertelde de leiding deze week. Daarbij is het bestaan van opties tegengesproken, alleen PSG beweerde anders.”
Er was eventjes onduidelijkheid over de vraag of de Eindhovenaren Simons nou gehuurd of gekocht hadden. Algemeen directeur Marcel Brands van PSV liet aan De Telegraaf weten: “Als je een speler huurt, dan blijft hij eigendom van een andere club. In dit geval gaat het om een transfervrije speler, die een vijfjarig contract bij ons heeft getekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.