PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nu een Rolls Royce, volgende week krijg je een vliegtuig’

Marcel Brands is na jaren bij Everton weer teruggekeerd bij PSV om daar de technische kant van de club te ondersteunen. Hij had het Engelse avontuur voor geen goud willen missen. Hij heeft gezien hoe daar het grote geld regeert.

Zo moesten Ronald Koeman en Marco Silva vertrekken en ook de grote Carlo Ancelotti werd de laan uitgestuurd. “Die heeft het fantastisch gedaan het eerste jaar en had een moeilijke start in het seizoen erop met allemaal topploegen in de eerste negen wedstrijden, herinnert Brands in De Telegraaf. En toen was het direct einde verhaal. Je kunt toch niet zeggen dat Koeman, Silva en Ancelotti verkeerde trainers zijn. Het is gewoon heel lastig om grip op de club te krijgen, als het succes niet direct komt.”

Brands voegt eraan toe dat het ook de andere kant op werkt. “We speelden onder Carlo Ancelotti een geweldige wedstrijd bij Tottenham Hotspur en toen kreeg hij zomaar een nieuwe Rolls Royce”, herinnert hij. “Carlo kwam naar me toe en zei: Moet je kijken. Ik zeg: ‘nou, volgende week thuis winnen en je krijgt een vliegtuig’. Dat soort dingen kunnen wij ons niet voorstellen, maar het gebeurt echt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.