PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV helemaal los op de transfermarkt en wil ook Wijnaldum’

PSV is helemaal ‘on fire’ de laatste weken op de transfermarkt. De ene na de andere speler komt de selectie versterken en nu willen ze ook nog Georginio Wijnaldum proberen terug te halen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Momenteel is een overgang nog een probleem vanwege de salariseisen van de middenvelder maar de Eindhovenaren houden de situatie rondom nauwlettend in de gaten.

Wijnaldum trok vorig jaar zomer transfervrij van Liverpool naar Paris Saint-Germain. De middenvelder wist in het Parc des Princes geen vaste basisplaats af te dwingen. Dat had grote gevolgen voor zijn vorm, waardoor bondscoach Louis van Gaal hem vorige maand zelfs passeerde bij het Nederlands elftal. Zijn WK-kansen zijn daarmee in gevaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.