PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mohamed Ihattaren heeft boodschap voor oude club PSV

Ajax verloor vandaag een oefenwedstrijd met 2-5 van het Duitse Paderborn. Mohamed Ihattaren maakte beide Amsterdamse doelpunten en de lach is weer terug bij de technicus. Na de wedstrijd gaf hij tegenover de camera’s van Ziggo Sports aan dat hij zijn oude club PSV niets kwalijk neemt.

“Ik ben weer de voetballer Mo”, opent Ihattaren glunderend. “Ik ben weer speels en ik ben terug.” En dat is fijn, want de jongeling erkent dat hij erg diep heeft gezeten in de afgelopen twee jaren. “Ik had zelf niet verwacht dat ik mentaal zo sterk ben.”

In Amsterdam werd hij flink aan het werk gezet. “Twaalf uur hier, twee uur daar: ik moest er zijn, anders merkte ik het wel. Hoe? Extra rondjes, of een bosloop of mijn vrije dag.” Het viel in een individueel (extra streng) plan. “Ik moest een dag vrij echt verdienen. De rest had vrij, ik moest trainen.”

Tot slot richt Ihattaren zich richting Eindhoven: “Ik ben PSV heel dankbaar. Ik heb ook fouten gemaakt. Die fouten ga ik niet nog een keer maken. Ik heb niets tegen PSV. Ze hebben me altijd goed behandeld, maar momenteel ben ik hier gelukkig.”

One thought on “Mohamed Ihattaren heeft boodschap voor oude club PSV

  1. Daar hebben wij geen boodschap aan, al die inspanningen kon je voor de club die vrijwel alles voor je heeft gedaan niet opbrengen?? dat zegt meer over jou dan over P S V. vent!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.