PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manchester City versterkt zich met voormalig PSV-target

Manchester City heeft zich verzekerd van de diensten van doelman Stefan Ortega. Hij komt over van het Duitse Arminia Bielefeld en tekent voor drie seizoenen bij de regerend landskampioen.

PSV deed in januari nog een poging om Ortega naar Eindhoven te halen, maar die bleek tevergeefs. De Duitse keeper met Spaanse nationaliteit wordt bij City tweede doelman achter Ederson. “Dit is een fantastische stap voor mij”, reageert Ortega op de clubsite van The Citizens. “Manchester City is een team van wereldklasse, met overal op het veld enorm veel kwaliteit.”

De transfer van Ortega heeft geen gevolgen voor PSV. De Eindhovense club heeft met Walter Benítez (OGC Nice) en Boy Waterman (OFI Kreta) twee doelmannen in huis gehaald. Daarnaast beschikt Ruud van Nistelrooij over Joël Drommel en Maxime Delanghe, waardoor PSV het keepersgilde compleet heeft.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.