PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ihattaren bedankt vriend Vanenburg: ‘Ik huilde bij hem, alles’

Mohamed Ihattaren is weer terug waar hij was. De middenvelder kan terugkijken op een zware periode die hem bijna deed stoppen als voetballer. Hij is voormalig international Gerald Vanenburg erg dankbaar voor zijn hulp de laatste tijd.

“Ik was er niet bij met mijn hoofd”, vertelt Ihattaren in gesprek met Ajax TV. “Mentaal zat ik er niet lekker in. Ik was voor mijn komst naar Ajax erg ongelukkig en ik ben teruggegaan naar een bekende, vertrouwde omgeving gegaan”.

“Ik had alles even losgelaten en ik ben op nul begonnen”, gaat de jonge spelmaker verder. “Kreeg te veel emoties en ik dacht te veel na: alles wat een voetballer niet hoort te doen. Gelukkig kwam ik toen Gerald Vanenburg tegen, en met hem had ik meteen een klik”. Ihattaren is Vanenburg enorm dankbaar.

“Ik dacht even niet aan voetbal en ik wilde gewoon op mezelf focussen. Hij zei me eigenlijk meteen: ‘Spelers met jouw kwaliteiten kunnen niet stoppen. Dat bestaat niet, dus haal het maar uit je hoofd’. Een dag later begonnen we al met trainen”.

“Gerald Vanenburg is echt een goede gozer. Het was voor hem een no-go dat ik wilde stoppen. We gingen heel vaak wandelen samen. We praatten, trainden, belden… Ik huilde bij hem, alles. Een grote broer waar ik alles aan kan vertellen. Daar ben ik hem echt dankbaar voor. Hij had me wel echt geraakt. Toen ik eraan begon dacht ik echt dat het onmogelijk was”, aldus de Ajax-middenvelder.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.