PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Freiburg wil Doan kopen, PSV vraagt negen miljoen’

Het Duiste SC Freiburg wil Ritsu Doan deze zomer overnemen van PSV. Alleen hangt er wel een fors prijskaartje aan de Japanner. De Eindhovenaren willen namelijk zón acht á negen miljoen euro voor hem vangen. Hier maakt o.a Voetbal International melding van.

Doan staat er goed op in de Bundesliga, nadat hij in het seizoen 2020/2021 op huurbasis uitkwam voor Arminia Bielefeld. Het is afwachten of Freiburg wil en kan voldoen aan de gevraagde transfersom, maar volgens het Eindhovens Dagblad is de ambitieuze Europa League-deelnemer bereid ver te gaan.

Doan staat nog twee jaar onder contract bij PSV. Hij kostte de Eindhovense club drie jaar geleden 7,5 miljoen euro toen hij overkwam van FC Groningen. Doan was nooit een onbetwiste basiskracht, al bewees hij vorig seizoen wel zijn waarde. In 24 Eredivisie-optredens, het merendeel na de winterstop, kwam hij tot acht treffers.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.