PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSG kan Xavi Simons voor vier miljoen terughalen’

PSV verraste vandaag met de definitieve komst van Xavi Simons. Hij tekende een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven. Wel hebben de Fransen een clausule laten inbouwen. Ze kunnen hem namelijk voor een fooi terughalen mochten ze dit willen.

Volgens journalist Loïc Tanzi van RMC Sports is dat uiteindelijk in overleg met PSV gebeurd. De Eindhovenaren zagen volgens Tanzi op het laatste moment af van een ‘kale huurconstructie’, waarna is afgesproken dat hij definitief in Eindhoven mocht gaan tekenen, maar enkel met een terugkoopoptie van vier miljoen euro in zijn contract.

Die optie moet dan wel aan het einde van komend seizoen al gelicht worden, anders vervalt-ie, weet de Franse journalist. PSV-clubwatcher Rik Elfrink is nog aan het uitzoeken of die claim klopt, het zou immers ook zomaar kunnen zijn dat PSG deze informatie slechts vrijgeeft om de boze supporters – die het ernstig betreuren dat een groot talent transfervrij vertrekt – kalm te houden.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.