PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft me opgewonden gemaakt voor de Champions League’

Mario Gotze speelt aankomend seizoen voor Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt. Dat betekend dat de middenvelder in de Champions League zal gaan uitkomen met zijn nieuwe club. Hij schoof vanmiddag aan voor een gesprek met de Duitse pers.

Op het persmoment keek Götze ook nog even terug op zijn tijd bij PSV en sprak hij lovende woorden over zijn oud-trainer Schmidt. “Ik heb daar een mooie periode beleefd met fijne ervaringen. We hebben daar iets moois opgebouwd wat voor mij ook goed is geweest. Nu wil ik mezelf weer bewijzen. Op al het andere heb ik geen invloed. Als sportman wil ik continu beter worden.”

De middenvelder kijkt er vooral weer naar uit om Champions League-voetbal te kunnen spelen. Een wens die Götze ook had nadat het hem niet gelukt was om met PSV zich te kwalificeren voor het miljoenenbal. “Met PSV hebben we ook Europees voetbal gespeeld. Dat was belangrijk voor me. Nu kijk ik uit naar de Champions League. Naar de tegenstanders en het ritme van iedere drie dagen een wedstrijd. Daaraan ben ik gewend geraakt.” Götze ziet zichzelf in ieder geval niet zo snel terugkeren in het Duitse elftal. “Op dit moment denk ik er niet aan. Mijn focus ligt bij de club. De rest is nog te ver weg.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.