PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Management Cody Gakpo in gesprek met AC Milan’

AC Milan zou deze zomer willen uitpakken met de komst van PSV-aanvaller Cody Gakpo. Hier maakt het Italiaanse medium Tuttomercatoweb melding van.

Er zou al een gesprek zijn geweest tussen een delegatie van de Oranje-international en de Europese grootmacht. Gakpo heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij PSV. Mede door de Oranje-international won de Eindhovense club twee prijzen (KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal), waar het verschil met landskampioen Ajax uiteindelijk maar twee punten bedroeg. De aanvaller heeft zich daarmee in de kijker gespeeld.

AC Milan overweegt Gakpo nu dus aan de selectie toe te voegen. De PSV-aanvaller staat ook bij andere clubs op het wensenlijstje, maar zoals bekend wil de Eindhovense topclub hem ook graag behouden. Er wacht zodoende een interessante strijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.