PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

MEGASTUNT ‘PSV wil James Rodriguez naar Eindhoven halen’

PSV zou interesse hebben om James Rodriguez over te nemen van Everton. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Het afgelopen seizoen in Qatar was Rodriguez goed voor vier goals en zeven assists in twaalf officiële wedstrijden.

Een aanbieding van het Braziliaanse Botafogo, dat vijf miljoen euro wilde betalen aan Al Rayyan, wees hij zelf al af vanwege zijn wens om terug te keren in Europa.

Ooit was Rodriguez dé sterspeler van het WK 2014. In die periode kocht Real Madrid hem voor 75 miljoen euro weg bij AS Monaco, daarna kwam hij nog uit voor Bayern München, Everton en sinds september 2021 het Qatarese Al-Rayyan. Daar ligt hij nog tot medio 2024 vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.