PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Derrick Luckassen grijpt nieuwe kans bij PSV

Derrick Luckassen krijgt onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooy een nieuwe kans bij PSV. Lang kwam hij niet in de plannen voor van de club maar nu krijgt hij de kans zijn kwaliteiten te laten zien.

Hij speelde zaterdagmiddag een helft mee in de met 6-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen BW Lohnen. “Hij maakt op mij een heel goede indruk”, vertelde Van Nistelrooij na zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer tegenover Voetbal International. Luckassen stond de eerste helft binnen de lijnen. “En toen vond ik hem een van de betere spelers op het veld.”

De ex-speler van AZ staat sinds 2017 onder contract bij PSV. De afgelopen jaren speelde hij op huurbasis bij Hertha BSC, RSC Anderlecht, Kasimpasa en Fatih Karagümrük. Nu wacht een tweede kans in Eindhoven. “Het is prettig om met hem samen te werken en hij krijgt alle kansen om zichzelf te bewijzen. Het is gewoon een open verhaal: ga aan de slag, bewijs het.”

In het verleden liet Luckassen zich wel eens negatief uit over zijn Eindhovense werkgever. Daar ligt van Nistelrooij echter niet wakker van. “Wat hij ooit wel of niet gezegd zou hebben, dat is voor mij klaar. Ik heb het immers nooit uit zijn mond gehoord. Derrick doet het tot dusver heel goed en heeft nog een open pagina voor zich liggen, die nog ingevuld kan worden.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.