PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eren Zahavi wijst Botafogo af en kiest voor oude liefde’

Eran Zahavi tekent toch niet bij het Braziliaanse Botafogo. Volgens Israelische media keert hij namelijk terug naar zijn oude club Maccabi Tel Aviv. Hij gaat daar een contract voor twee seizoenen ondertekenen. Onder meer Sport5 claimt dat alleen de laatste plooien nog gladgestreken hoeven te worden.

Het medium weet dat Zahavi meteen de best betaalde speler in de selectie wordt, met een inkomen van 1,2 miljoen euro exclusief bonussen. Hij neemt het stokje over van Brandley Kuwas, die afgelopen seizoen een half miljoen opstreek in Tel Aviv. Zahavi komt transfervrij over van PSV. waar zijn contract afloopt.

Zahavi was tussen 2013 en 2016 al zeer succesvol bij Maccabi. De club eindigde het afgelopen seizoen als derde in de Israëlische competitie, waardoor het zich via de voorrondes hoopt te plaatsen voor de Conference League.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.