PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt jeugdtrainer over van FC Dordrecht

PSV neemt de 39-jarige jeugdtrainer Ben Kinds over van FC Dordrecht. Hij was sinds 2016 in dienst van Dordrecht en bekleedde er verschillende functies. Nu lonkt er een nieuwe avontuur: het hoofdtrainerschap van de O18-ploeg van PSV.

“Ik ben FC Dordrecht zeer dankbaar voor deze mooie nieuwe kans in mijn loopbaan als voetbalprofessional. De afgelopen vijf jaar heb ik mijzelf op diverse vlakken persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen de club en heb ik met zeer fijne mensen mogen werken”, aldus de voormalig doelman op de clubsite van De Schapenkoppen.

“Er is met zijn allen zowel binnen de jeugdopleiding als bij het eerste elftal een goede basis neergelegd om de komende jaren mooie dingen te gaan realiseren en ik wens iedereen binnen FC Dordrecht dan ook een geweldige en succesvolle toekomst toe”, vervolgde Kinds.

Innovatiemanager Leon Vlemmings van Dordrecht baalt van het vertrek van Kinds, maar toont zich tegelijk ook trots. “Ben heeft veel betekend voor FC Dordrecht. Als hoofdopleiding, assistent- en interimtrainer. Daar zijn wij Ben dankbaar voor. Het is mooi dat hij zijn ambities als trainer nu verder kan ontwikkelen bij een topclub. We zijn dan ook trots dat PSV een professional uit onze organisatie heeft benaderd en wensen Ben heel veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.