PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV versterkt zich met Ki-Jana Hoever

Ki-Jana Hoever speelt aankomend seizoen voor PSV. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers. Met dit nieuws hebben de Eindhovenaren vandaag uitgepakt via de digitale kanalen. Ze hebben geen koopoptie op hem weten te bedingen.

De komst van Hoever hing al even in de lucht. Hij werd woensdagmiddag al gespot in de omgeving van het Philips Stadion. De huurtransfer is nu dus in kannen en kruiken. ”Ik ben hartstikke blij dat nu hier ben”, zegt de 20-jarige Hoever op de clubsite over zijn stap naar PSV. ”Toen PSV zich meldde was ik al enthousiast en na een gesprek met Ruud van Nistelrooij was het voor mij duidelijk dat ik hier wil gaan spelen.” Voor PSV is Hoever de derde aanwinst voor komend seizoen. ”Ik ben een rechtsback met snelheid en overzicht. Het voetbal dat de trainer wil spelen, past daarbij.”

Hoever speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Ajax, alvorens in de zomer van 2018 de overstap te maken naar Liverpool. De vleugelverdediger kwam uiteindelijk vier keer in actie voor de hoofdmacht van de Engelse topclub. Twee zomers geleden verruilde hij Liverpool voor Wolverhampton Wanderers. Hoewel de Wolves een kleine vier miljoen euro betaalden voor zijn komst, kwam hij vooralsnog pas 25 keer in actie voor de nummer acht van het afgelopen seizoen in Engeland. Hoever heeft desondanks veel opgestoken van zijn tijd in Engeland. ”In de Premier League heb ik op hoog niveau gespeeld en getraind. PSV speelt in Nederland om de prijzen en speelt Europees voetbal. Naar die nieuwe ervaring kijk ik enorm uit”, aldus de verdediger.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.