PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jaden De Guzman ruilt Feyenoord in voor PSV

Jaden De Guzman de vijftienjarige zoon van oud-Feyenoorder Jonathan De Guzman stapt over Rotterdam naar Eindhoven. Hij laat zich omschrijven als een aanvallende, creatieve middenvelder. Bovendien komt hij uit voor Oranje Onder-15. Het talent zet zijn krabbel onder een contract tot medio 2025 in Eindhoven. PSV meldde ook de overgang van Manuel Bahaty, die wordt weggeplukt bij FC Den Bosch.

PSV maakt via de officiële kanalen melding van het nieuws. De Guzman ziet een speler, die ooit ook deze overstap maakte, als zijn grote voorbeeld. “Ik kijk op naar Georginio Wijnaldum, want ik vind dat hij eenzelfde type speler is als ik.”

Jonathan de Guzman is ook nog altijd actief als spelers. De 34-jarige middenvelder komt momenteel uit voor OFI Kreta. Hij werd geboren in Canada, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland en kwam in de Feyenoord-opleiding terecht. Nadat hij doorbrak in het eerste, speelde hij vervolgens onder meer voor Villarreal, Swansea City, Napoli en Eintracht Frankfurt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.