PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Fenerbahce troeft Ajax en PSV af in strijd om Vinícius Souza’

De Turkse topclub Fenerbahce lijkt aan de haal te gaan met de handtekening van de Braziliaanse middenvelder Vinícius Souza. Volgens Turkse media is een akkoord namelijk nabij. Ook Ajax en PSV willen hem graag binnen halen maar lijken nu achter het net te gaan vissen.

PSV heeft de Braziliaan al langere tijd op de korrel en ziet in Souza de ideale vervanger van Ibrahim Sangaré, die volop in de belangstelling staat van een aantal Premier League-clubs. De Eindhovenaren zijn echter niet de enige geïnteresseerde kandidaat, want ook Ajax, Club Brugge en Celtic worden genoemd als mogelijk nieuwe bestemming. Ook de naam van Fenerbahçe behoort tot het rijtje van geïnteresseerde clubs en de Turkse topclub lijkt nu door te willen pakken volgens berichten uit de Turkse media.

Afgelopen seizoen kwam Souza tot 32 duels in de Belgische Jupiler Pro League. Opvallend daarbij is het hoge aantal gele kaarten van elf. Souza is eigendom van de City Football Group en werd de voorbij jaargang gehuurde van Lommel. Voor de Braziliaan moet naar verluidt een bedrag van negen miljoen euro worden neergeteld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.