PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eran Zahavi bereikt akkoord met Braziliaanse club’

Eran Zahavi lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. De spits lijkt na zijn vertrek bij PSV te gaan voetballen voor het Braziliaanse Botafogo. Hier maken diverse Zuid-Amerikaanse media melding van.

Ook Edinson Cavani werd aan Botafogo gelinkt, maar hij bleek onhaalbaar en dus werd er vaart achter de deal met Zahavi gezet. Aangezien de Braziliaanse competitie al in volle gang is, was er enige haast geboden.

Bij Omroep Brabant zei Zahavi over zijn PSV-afscheid al: “Onderling is besloten dat dit het juiste moment is om te vertrekken. Ik heb een geweldige tijd hier gehad. Ik hou van deze club. Natuurlijk waren er ups and downs maar ik ga de mooie dingen herinneren.” Het winnen van de TOTO KNVB Beker was zijn hoogtepunt. In twee jaar PSV was hij goed voor 77 wedstrijden, met daarin 36 goals en vijftien assists.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.