PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Luuk de Jong zo snel mogelijk halen’

PSV wil zich zo snel mogelijk gaan versterken met Luuk de Jong. Alleen is het grootste struikelblok zijn Spaanse club Sevilla. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden. De 31-jarige spits heeft de Eindhovense club laten weten open te staan voor een terugkeer, aldus het Algemeen Dagblad.

Voordat PSV spijkers met koppen kan slaan, moet technisch directeur John de Jong een akkoord zien te bereiken met Sevilla. De Jong speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Barcelona en overtrof de verwachtingen, waardoor Sevilla geld ruikt. Het Eindhovens Dagblad noemde vorige week al een bedrag van zes miljoen euro als vraagprijs.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

2 thoughts on “‘PSV wil Luuk de Jong zo snel mogelijk halen’

  1. Nicolaas in t Veid says:

    Hij komt toch niet

  2. Jongens stop hiermee. Die heeft zijn waarde in het verleden gehad niet nodig om het nog eens te proberen zie ook Van Ginkel, het gaat vaak effe goed maar je moet ook weten wanneer het gedaan is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.