PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Philipp Max vertrekt bij PSV en gaat naar Union Berlin’

PSV-back Philipp Max lijkt op weg naar de uitgang bij PSV. Volgens het medium Sky Sports zou hij namelijk staan voor een transfer naar Union Berlin.

Die zouden al begonnen zijn met de onderhandelingen. Dankzij een in 2024 aflopend contract kan de Eindhovense club een serieuze transfersom aan hem verdienen.

Max transfereerde twee jaar geleden van FC Augsburg naar PSV. De 28-jarige Duitser beleefde een fantastische start bij de Eindhovenaren en speelde zich daarmee zelfs in de kijker bij de nationale ploeg. Het voorbije seizoen was hij minder aanwezig qua rendement, maar hij kwam ondertussen wel tot 48 officiële optredens.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

2 thoughts on “‘Philipp Max vertrekt bij PSV en gaat naar Union Berlin’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Goed nieuws blij dat hij weg is

  2. Nou dat is dus een achteruitgang. Daaag Max Daaag Sangare, dat is toch al beklonken. Daag Mwene. Welkom aan Ramalho dit jaar gezond blijven samen met dat nieuwe joch van amper 20 jaar kan hij nog wat overbrengen. Nu alleen nog hopen dat Van Nistelrooij zo koel als altijd blijft. Misschien dat ze dan in Hilversum ook eens waardering uiten. Na zoveel jaren van uitingen dat we er hier toch vooral een potje van maken kunnen we missen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.