PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mario Gotze bereikt akkoord met Eintracht Frankfurt’

Mario Gotze lijkt terug te keren in de Duitse Bundesliga. De middenvelder van PSV is namelijk in grote lijnen tot een akkoord gekomen met Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt.

Wekenlang lag Benfica op poleposition voor Götze, maar de nieuwe club van trainer Roger Schmidt pakte niet door. Deze week verscheen Eintracht Frankfurt plotseling op de radar. De Bundesliga-club bestempelde zijn gelimiteerde transfersom (vier miljoen euro) als formaliteit en opende meteen de onderhandelingen met de PSV-ster.

Inmiddels zouden Eintracht en Götze het grotendeels eens zijn geworden. Op Mallorca voerde hij een gesprek met sportief directeur Markus Krösche, die hem een interessant plaatje voorschotelde. Zo zou hij een cruciale rol krijgen in het systeem van coach Oliver Glasner.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.