PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil spits Roko Simic naar Eindhoven halen’

PSV wil Luuk de Jong graag terughalen naar Eindhoven maar mocht dit niet lukken dan hebben ze ook een andere naam op de lijst staan. Namelijk die van Roko Simic die speelt voor het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

De achttienjarige spits uit Kroatië speelde het afgelopen seizoen voor FC Liefering, waar Red Bull regelmatig getalenteerde spelers stalt. Afgelopen seizoen maakte Simic in 23 wedstrijden zeventien doelpunten op het tweede niveau van Oostenrijk.

Simic verhuisde vorig jaar van NK Lokomotiva naar RB Salzburg, waar zijn verbintenis nog drie jaar doorloopt. De Oostenrijkse topclub zal daarom minimaal vijf miljoen euro voor de Kroaat verlangen áls het überhaupt wil meewerken aan een permanent afscheid.

One thought on “‘PSV wil spits Roko Simic naar Eindhoven halen’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Met kinderen heb je niets te zoeken in Europa. Vorig seizoen met oudjes nu met super jong midden 20 zijn er niet

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.