PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kevin Strootman op transferlijst gezet door Marseille’

Olympique Marseille wil af van middenvelder Kevin Strootman. En daarom is hij door de Franse club op de transferlijst gezet. Hij kan worden verhuurd of worden verkocht. Dat zijn de opties voor hem. Hier maakt het medium L’Equipe melding van.

Strootman maakte in 2018 voor 25 miljoen de overstap van AS Roma naar Marseille, maar heeft het in Stade Vélodrome niet waar kunnen maken. De club verhuurde hem al aan Genoa en Cagliari. Bij Genoa speelde Strootman achttien wedstrijden, waarvan hij zestien keer vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Voor Cagliari kwam hij tien keer in actie.

Marseille heeft voor Strootman geen plek meer in de selectie. Dus kan de middenvelder opnieuw verhuurd worden, maar de club kan ook besluiten om zijn contract te verscheuren. Strootman ligt bij Marseille nog vast tot de zomer van 2023.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.