PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis gaat nieuw contract tekenen bij FC Barcelona’

Memphis Depay is niet van plan om Barcelona deze zomer te gaan verlaten. Hij zou nu zelfs op het punt staan om een nieuw contract te tekenen bij de Catalanen. Dit weet het Spaanse medium El Mundo Deportivo uit.

Hij streek vorig jaar zomer neer bij FC Barcelona. Door blessures en toegenomen concurrentie verloor de Nederlander gaandeweg het seizoen zijn basisplaats, maar alsnog sloot hij af als clubtopscorer. In 38 officiële wedstrijden nam de 28-jarige aanvaller dertien doelpunten voor zijn rekening.

Volgens Mundo Deportivo is Memphis binnen de technische staf van FC Barcelona als een waardevolle speler bestempeld. Er is gesuggereerd dat hij verkocht zou mogen worden vanwege de financiële situatie en het contract tot medio 2023, maar ondanks vermeende interesse van een aantal clubs is daar geen sprake van.

De Spaanse sportkrant schrijft dat Memphis blijft tenzij er zich een onvoorziene gebeurtenis voordoet. Naar verluidt heeft de aanvaller er geen twijfel over dat hij na de zomerstop terugkeert in Catalonië, waar hij vrijwel zeker een nieuw contract gaat tekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.