PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: PSV verkoopt Bruma aan Fenerbahce

PSV heeft de Portugese vleugelaanvaller Bruma verkocht aan het het Turkse Fenerbahce. Dit heeft de club bekendgemaakt via de digitale kanalen.

Fener deed weinig geheimzinnig over de transfer en meldde dinsdagavond al dat er een huurdeal aan zat te komen. Bruma werd woensdagavond laat in Istanbul verwelkomd en heeft inmiddels zijn medische keuring in het Sükrü Saracoglustadion afgerond. De negenvoudig international van Portugal wordt komend seizoen gehuurd, inclusief een – waarschijnlijk verplichte – optie tot koop.

PSV tastte in 2019 diep in de buidel om Bruma van RB Leipzig over te nemen, maar de man van twaalf miljoen liet geen onuitwisbare indruk achter in Eindhoven. De aanvaller kwam tot vijftien doelpunten en tien assists in 81 wedstrijden en werd tussendoor uitgeleend aan het Griekse Olympiakos Piraeus. Zijn contract loopt nog twee jaar door, maar PSV lijkt hem dus voor die tijd al te verkopen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.