PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dick Advocaat duikt op bij VVV Venlo

Dick Advocaat weet op 74-jarige leeftijd nog niet van ophouden. Hij krijgt namelijk een adviserende rol bij VVV Venlo. Rick Kruys staat daar aankomend seizoen voor de groep.

Aangezien Kruys nog nooit eerder als niet-interim eindverantwoordelijke is geweest, waardeert hij de hulp van de ervaren Advocaat extra. “Dick gaat hier af en toe langskomen. Het is niet dat ik hem nodig heb, maar ik probeer me altijd te verbeteren”, legt Kruys uit aan ESPN.

“Ik heb een goede relatie met Dick. Hij heeft hier zelfs gespeeld en vindt het leuk om langs te komen.” Willem Janssen, sinds kort technisch directeur van VVV, is blij met De Kleine Generaal. “Dick vindt VVV een heel mooie club. Volgend jaar zal hij een aantal keer in De Koel te vinden zijn. Met zijn ervaring kan hij altijd iets toevoegen. Maar we moeten niet doen alsof Advocaat automatisch met Kruys en mij meekomt. Zo is het helemaal niet.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.