PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV strijd met Ajax om handtekening van Ki-Jana Hoever’

In de zoektocht naar versterking voor de verdediging is PSV uitgekomen bij Ki-Jana Hoever. Hij speelt in de Premier League voor Wolverhampton Wanderers. Volgens het Eindhovens Dagblad is de interesse voor hem concreet te noemen.

Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad zijn de eerste gesprekken al gestart. De Amsterdammer kan zowel op de rechtsbackpositie als in het centrum uit de voeten. Doordat Philipp Max en Philipp Mwene mogelijke vertrekken, en Oliver Boscagli met een zware knieblessure nog niet inzetbaar is, zijn de Brabanders actief op de transfermarkt om een verdediger aan te trekken.

Ze krijgen hierbij concurrentie van uitgerekend Ajax. Vorige week werd duidelijk de landskampioen Hoever ook nauwlettend in de gaten houdt. In een eerder stadium werd de verdediger van Jong Oranje ook al aan de Amsterdammers gelinkt.

Hoever verliet de jeugdopleiding van Ajax in 2018 voor een move naar Liverpool. Door een gebrek aan speeltijd in het eerste elftal besloot hij twee jaar geleden voor zo’n tien miljoen euro over te stappen naar Wolves. Ook daar komt het talent sporadisch in actie: afgelopen Premier League-seizoen had hij maar vier basisplaatsen en zat Hoever regelmatig niet eens bij de selectie. Een terugkeer naar Nederland lijkt voor hem een goede optie.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.