PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arsenal blijft geinteresseerd in Cody Gakpo’

Arsenal blijft interesse houden in PSV-sterkhouder Cody Gakpo. Ook al melden ze vandaag de transfer van Marquinhos. Ook een vleugelaanvaller die overkomt van het Braziliaanse Sao Paulo.

Volgens Britse media hoeft Arsenal niet diep in de buidel te tasten. Marquinhos zou in eerste instantie zo’n 3,5 miljoen euro kosten. Dat bedrag kan door bonussen nog wel oplopen. “We zijn heel blij dat we deze transfer met São Paulo hebben afgerond, want Marquinhos is een speler die we al een tijdje volgden. Hij is nog erg jong, dus is hij een speler voor de toekomst”, stelt technisch directeur Edu.

De Braziliaanse buitenspeler sluit tijdens de voorbereiding aan bij de selectie van manager Mikel Arteta. Of hij het hele seizoen bij The Gunners blijft, is nog niet duidelijk. The Athletic repte eerder over een mogelijke verhuur. Marquinhos maakt pas sinds 2021 vast deel uit van de hoofdmacht van São Paulo. Het jeugdproduct speelde 33 duels voor die club.

De komst van Marquinhos lijkt niets te veranderen voor Cody Gapo. Arsenal heeft al enige tijd interesse in de PSV-aanvaller, maar zal zich pas in Eindhoven melden als andere vleugelspelers zijn verkocht. Vooral de toekomst van Nicolas Pépé zou onzeker zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.