PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft toptalent Sávio Moreira de Oliveira bijna binnen’

De kans is groot dat Sávio Moreira de Oliveira aankomend seizoen voor PSV speelt. Manchester City heeft hem gekocht van Atletico Mineiro en wil hem nu direct doorverhuren aan PSV. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano is de deal tussen City en PSV bijna rond.

De topclub uit de Premier League neemt de jongeling via de City Group over van Atlético Mineiro en wil hem meteen stallen bij een club om minuten te maken. Troyes en Lommel blijven waarschijnlijk teleurgesteld achter. De keuze van Savinho is gevallen op PSV.

De City Group neemt Savinho deze zomer voor maximaal 12,5 miljoen euro over van de Brazilianen. De linkspoot komt uit de jeugd van Atlético en maakte daar ook zijn debuut in het profvoetbal. Bij PSV is het voor de Zuid-Amerikaan een voordeel dat hij zowel in de hoofdmacht als bij de beloften in de Keuken Kampioen Divisie zijn minuten kan gaan maken.

Daarnaast heeft hoofdtrainer Ruud van Nistelrooy drie spelers in zijn selectie die hun landgenoot kunnen helpen. André Ramalho, Mauro Júnior en Carlos Vinícius komen immers ook uit Brazilië. Bij het eerste elftal van PSV zal Savinho vooralsnog geduld moeten hebben. Cody Gakpo en Noni Madueke lijken op de flanken nog wel de voorkeur te krijgen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.