PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV haalt ervaren trainer binnen’

PSV wil zich gaan versterken met Wil Boessen. Hij moet Adil Ramzi gaan assisteren bij Jong PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de oud-trainer van clubs als Helmond Sport en Fortuna Sittard al gesprekken gevoerd met PSV.

Een samenwerking is nog niet helemaal zeker. Het was alweer een tijdje geleden dat hij als assistent-trainer werkte, maar het avontuur bij PSV zou wel als aanlokkelijk worden betiteld.

Ruud van Nistelrooy is volgend seizoen de hoofdtrainer bij PSV, waardoor Ramzi doorschuift als eindverantwoordelijke van Jong PSV. Het is zijn eerste klus als eerste trainer en daarom wil de Eindhovense club er graag een ervaren man naast zetten. Boessen is daarvoor in beeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.