PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dries Mertens verruilt Napoli voor AS Roma’

Dries Mertens vertrekt transfervrij bij Napoli. De club wilde hem wel behouden maar zijn salaris is simpelweg te hoog voor de club. Nu zou AS Roma met hem in onderhandeling zijn. Hij moet daar Henrikh Mkhitaryan moet gaan vervangen.

Laatstgenoemde is op zijn beurt hard op weg naar Inter Milan. Omdat trainer José Mourinho veel waarde hecht aan de ervaring van Mertens, alsook lyrisch is over zijn kwaliteiten, zou hij Roma gevraagd hebben te voldoen aan de gortige salariseisen van de oud-PSV’er, die 3.5 miljoen euro wil cashen met een eenjarig contract.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.