PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo is iemand bij wie het Oranje-shirt nog weegt’

Cody Gakpo speelt gisteren een matige wedstrijd voor Oranje in het met 1-2 gewonnen duel tegen Wales. Bondscoach Louis van Gaal had het na de wedstrijd over het gewicht van het Oranje-shirt dat op de schouders van sommige spelers ligt en daar bedoelde hij ook de aanvaller van PSV mee.

“Onze conditietrainer zei dat er bij de warming-up nu meer spanning op de ploeg stond.” “Er stonden twee debutanten in het veld, maar ook jongens die nog geen tien interlands op hun naam hebben staan. Gakpo is één van de grootste talenten van Nederland, maar wel iemand bij wie het Oranje-shirt nog ‘weegt’. Hij speelde niet goed en heeft dit seizoen ook veel last gehad van blessures. Dat neemt een speler toch mee in zijn hoofd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.