PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Benfica en AC Milan willen afkoopclausule activeren van Mario Gotze’

Zowel Benfica als AC Milan willen zich deze zomer gaan versterken met PSV-middenvelder Mario Gotze. Hij heeft een afkoopclausule in zijn contract en beide topclubs willen deze activeren.

Hij kan voor een gelimiteerde transfersom van vier tot vijf miljoen euro worden opgepikt in de Eredivisie, zo meldt Sport1. De 63-voudig Duits international is daarmee een interessante optie voor diverse clubs. Kersvers Italiaans kampioen AC Milan heeft daarom dan ook oren naar de komst van de middenvelder, die onder Schmidt vaste basisspeler was bij PSV.

Bij Milan zou Götze zijn ultieme droom kunnen najagen. De middenvelder sprak onlangs uit dat hij nog dolgraag eens de Champions League wilde winnen. AC Milan heeft het sportief na loodzware jaren weer op de rit en zal komend seizoen als groepshoofd in de poulefase van het miljardenbal plaatsnemen.

PSV sprak al uit dat het Götze dolgraag aan boord zou willen houden, maar de vraag is of dat mogelijk is. De middenvelder heeft een goede verstandshouding met Schmidt, die dus naar Portugal verkast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.