PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil spits August Priske Flyger vastleggen’

PSV wil de talentvolle spits August Priske Flyger vastleggen. Hij wordt momenteel gehuurd van het Deense FC Midtjylland maar de Eindhovenaren zien toekomst in hem. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De Eindhovense club is overtuigt geraakt van de kwaliteiten van Priske, die afgelopen seizoen een uitstekende indruk maakte in Eindhoven. De talentvolle aanvaller speelde zijn duels voornamelijk in de Onder-18, maar kwam dit seizoen ook al in actie bij Jong PSV onder de vleugels van Ruud van Nistelrooy.

PSV is zeer tevreden over de ontwikkeling van Priske en wil dan ook graag langer door met het talent. Volgens het Brabants medium naderen de Eindhovenaren dan ook een akkoord met FC Midtjylland over een definitieve overgang. PSV moet daarvoor enkele tonnen overmaken naar de Deense club om Priske definitief over te nemen. Bij PSV ligt een meerjarig contract klaar voor de aanvaller. Priske is de zoon van oud-international en voormalig Antwerp-trainer Brian Priske, die onlangs werd ontslagen door de Belgische club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.