PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nederlands elftal-speler kan helemaal niks’

Na een lange tijd van afwezigheid zit mandekker Bruno Martins Indi weer bij Oranje. Iets waar analist Johan Derksen helemaal niets van snapt.

Hij keert na vijf jaar terug in Oranje, maar Derksen vindt hem ‘zelfs bij AZ al een zwakke schakel in de verdediging’. “Hij kan niet goed verdedigen, hij is in de opbouw slecht. Hij is ondanks zijn lengte (1,85 meter, red.) niet goed in de lucht. Hij heeft helemaal niks, die jongen.”

Hélène Hendriks merkt op dat BMI met name is opgeroepen omdat Van Gaal ‘een linkspoot achterin nodig had’. Derksen zou dan echter eerder voor Sven Botman van OSC Lille gekozen hebben. “Dat vind ik ook geen geweldenaar, maar in ieder geval beter dan Martins Indi.”

One thought on “‘Nederlands elftal-speler kan helemaal niks’

  1. gelukkig is Deksen geen b coach

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.