PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jordan Teze tekent nieuw contract bij PSV

Mandekker Jordan Teze heeft een nieuw contract getekend bij PSV. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2025. Inmiddels is de 22-jarige mandekker alweer bezig aan zijn zestiende jaargang in Eindhoven.

“Ik teken vandaag (vrijdag, red.) voor de vierde keer een contract bij PSV. Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club”, reageert Teze via het clubkanaal. “Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt.”

De vrijdag werd sowieso een dag om nooit te vergeten. De PSV-basisspeler werd door Louis van Gaal opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Dat is voor het eerst in zijn loopbaan. “Het is eigenlijk niet te bevatten. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om een oproep te verdienen voor Oranje.”

“Als klap op de vuurpijl mag ik nu ook nog eens een vernieuwd contract tekenen bij PSV. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar”, besluit Teze. Technisch directeur John de Jong is maar wat blij met het nieuwe contract van de mandekker. “De afgelopen twee seizoenen was hij basisspeler. Dat heeft hij heel goed gedaan. Het heeft geleid tot een oproep voor het Nederlands Elftal. Jordan heeft de potentie om zichzelf en de ploeg naar een hoger niveau door te ontwikkelen.”

One thought on “Jordan Teze tekent nieuw contract bij PSV

  1. Nicolaas In t veld says:

    Ik heb er geen vertrouwen in hij komt veel te kort

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.